De Kaiser- of de Van der Klaauwtoren, foto: PR.

Een zondagmiddag vol recente Leidse geschiedenis

Zoals elk jaar, organiseren STIEL en de Dirk van Eck Stichting samen weer een interessante activiteit voor donateurs en andere belangstellenden. Op zondag 28 november worden drie verschillende onderwerpen uit de recente geschiedenis van Leiden belicht. Zo komen onderwerpen aan bod zoals de vraag of de Kaiser- of de Van der Klaauwtoren bescherming waard is en wordt de geschiedenis van de radiodistributie in Leiden toegelicht. ‘Oral history’ is het onderwerp van Charles van Reij, die namens Dirk van Eck het verleden wetenschappelijk onderzoekt op basis van individuele herinneringen die systematisch worden vastgelegd. Na afloop wordt een gezellige borrel gehouden.

De middag vindt plaats in de Tuinzaal van de Burcht en start om 14.00 uur.

Meer info en volledig programma: www.stiel-leiden.nl en www.dirkvaneck.nl

Cultuur Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×