16-jarige jongen met geweld beroofd van fiets

Een 16-jarige jongen uit Leiden werd gisteravond rond 20.45 uur met geweld van zijn fiets beroofd. De jongen fietste over de Beekforel richting de Azaleaduin in de Merenwijk, toen vijf jongens hem in de bocht de weg blokkeerden en hem aanspraken. Het vijftal begon agressief te duwen, te trekken, te schoppen en te slaan. Toen een van hun een wapen uit zijn zak leek te pakken, wist de 16-jarige te ontsnappen en rende hard weg richting de Veluwemeerlaan. Toen hij even later met zijn vader op de plek terugkwam, was zijn fiets verdwenen. Het gaat om een paarse mountainbike met een gele zadelhoes. De politie vraagt mogelijke getuigen contact op te nemen via 0900-8844

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×