Trudy Kwik van het organiserende Kwik Events overhandigde vanmiddag een cheque van 850 euro aan de Doe een Wens Stichting (Foto's: Chris de Waard).

Winterfair krijgt mogelijk een voorjaarseditie

Ze heeft zoveel aanmeldingen van stadhouders dat ze overweegt een voorjaarseditie van de Winterfair te organiseren. Trudy Kwik van Kwik Events ziet het na twee succesvolle winterbeurzen in Scheltema helemaal zitten. En de bezoekers ook. Tientallen stands met mode, sieraden, kerstartikelen en zelfs vakantiereizen werden afgewisseld met stands waar de inwendige mens aan zijn of haar trekken kon komen: erwtensoep, chocolade in meer soorten dat je kunt verzinnen en wijnen. Tussen dat alles door modeshows, danspresentaties en muziek. Aan het eind van de middag kon er ook nog een mooi bedrag worden overhandigd aan de Doe een Wens Stichting. Van de entreegelden ging van elk verkocht kaartje een euro naar dit goede doel.


Ook ILoveLeiden.com was als deelnemer aanwezig op de Leiden Winterfair. Bovenstaande reportage werd ter plekke gemonteerd.

Cultuur Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×