Wethouder de Wit ondertekent 'Memorandum of Understanding'

Wethouder Frank de Wit heeft afgelopen woensdag de Memorandum of Understanding (MoU) voor de periode 2011- 2015 met de Leidse zusterstad Buffalo City ondertekend. Leiden heeft sinds 1998 een officiële stedenband met Buffalo City in Zuid-Afrika, waar vanuit diverse projecten worden uitgevoerd, met als doel het lokale bestuur te versterken in de strijd tegen armoede. Voor de projecten in Buffalo City zijn diverse Leidse organisaties actief, zoals scholen, maar ook gemeentelijke afdelingen. Daarnaast werken meer dan 100 vrijwilligers, met name voor en door het jongerenproject Keys for Kids aan realisaties van scholen, weeshuizen en andere nuttige projecten. De financiering komt van Nederlandse subsidieverstrekkers en Leidse bedrijven, instellingen en particulieren. (Frank de Wit en Afrikaanse collegawethouder Dikimolo, foto: PR.)

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×