Veiligheidstraining studentbeheerders

De nieuw aangewezen studentbeheerders van SLS hebben afgelopen woensdag een veiligheidstraining gehad. Ieder studentenhuis van SLS kent een studentbeheerder. Deze student is het eerste aanspreekpunt voor zijn of haar medebewoners en voor de corporatie zelf. Ieder jaar organiseert SLS in samenwerking met de brandweer, politie en een leverancier van blusmiddelen een veiligheidstraining voor de nieuw aangestelde studentbeheerders. Afgelopen woensdag leerden zo’n zestig beheerders op het terrein van de oude Meelfabriek hoe zij brand kunnen voorkomen, hoe ze moeten handelen als er toch brand uitgebroken is en wat zij kunnen doen om inbrekers buiten de deur te houden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×