Foto: PR.

Nieuwbouw Woutertje Pieterse feestelijk geopend

Gistermiddag was het groot feest op basisschool Woutertje Pieterse. In bijzijn van ouders, kinderen, de architect en andere belangstellenden, opende wethouder Frank de Wit samen met het schoolbestuur de nieuwbouw aan Houtlaan 60. Zij deden dat door een drieluik te onthullen, dat de kinderen hadden gemaakt. Dit plechtige moment werd opgeluisterd met door de leerlingen opgevoerde muziekstukken. Hoewel de nieuwbouw gisteren officieel geopend werd, is het pand, dat door middel van een glazen gang aan het oude gebouw gekoppeld is, al sinds eind oktober in gebruik. De afgelopen week is die ingebruikname uitgebreid gevierd. Zo konden de kinderen zich dinsdag uitleven met goocheltrucs en circusactiviteiten.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×