Foto: PR.

Gloednieuwe keuken voor Gezingscentrum Slaaghwijk

Gisteren is de gloednieuwe keuken van Gezingscentrum Slaaghwijk officieel in gebruik genomen. De keuken is betaald door het Oranjefonds, dat er ter gelegenheid van “Toplocatie in actie” €30.000 voor beschikbaar stelde. Onder de naam “Toplocatie in actie” daagde het Oranjefonds bestuurders en gebruikers van ontmoetingsruimten, buurthuizen en dorpshuizen uit met ideeën te komen om van hun ontmoetingsruimte een Toplocatie in Actie te maken. Gezinscentrum Slaaghwijk, dat zich ten doel stelt om vrouwen in de Slaaghwijk uit hun isolement te halen en te begeleiden naar deelname in de Maatschappij, ging die uitdaging graag aan en benadrukte het belang van een goede keuken. Het Oranjefonds was overtuigd en kwam met het geld over de brug. Wie de keuken wil bewonderen, is op doordeweekse ochtenden welkom voor een kopje koffie en een praatje.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×