Alain Lapoujade omringd door zijn werk, foto: PR.

Opening met muziek, kunst & wijn bij Galerie Patries van Dorst

Aanstaande zondag vanaf 16.00 uur wordt in Galerie Patries van Dorst een bijzondere expositie geopend met werk van Alain Lapoujade, Emilie Cummings en Javier Soler. Naast gevarieerde kunst is er live jazz muziek te beluisteren en wordt er ook nog een Mediterrane wijnproeverij gehouden. Van Lapoujade, een Fransman, die op het kleine eiland Ille de la Réunion woont en voor de eerste keer in Nederland exposeert, is een indrukwekkende serie Houten Vrouwen te zien, waarin de kunstenaar met natuurlijke materialen de uitgesneden figuren bewerkt en beschildert. Cummings was al eerder te gast in deze Leidse galerie en toont sculpturen uit haar Italiaanse serie. Ook voor de Spaanse fotograaf Soler is het de eerste maal, dat hij in Nederland zijn werk tentoonstelt. Zijn zwart/wit foto’s lijken bijna geschilderd en geven jazz-achtige beelden van muzikanten weer.

Meer info en openingstijden: www.patriesvandorst.nl

De galerie bevindt zich aan de Herengracht 40.

Cultuur


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×