Kinderboek Leidse geschiedenis

Vanaf morgen kunnen kinderen al lezend, knutselend, bakkend en wandelend, van alles leren over de geschiedenis van de Sleutelstad. In opdracht van de afdeling Monumenten & Archeologie van de gemeente hebben de auteurs E. Grootveld en D. Olthof het boek “Ga je mee naar toen?” geschreven. In dit boek, dat bedoeld is voor kinderen van 9 tot 12 jaar, nemen de jonge Nand, Cuno, Wendel, Alijdt, Hilletje en Elizabeth de jonge lezers in een reis door de geschiedenis mee naar de tijd waarin zij leefden, te beginnen bij de prehistorie. Het boek bevat niet alleen verhalen, maar ook recepten, patronen voor kleding, knutseltips en spelletjes. “Ga je mee naar toen?” sluit aan bij de expositie Kinderrechten door de eeuwen heen, die te zien is in het Weeshuis aan Hooglandse Kerkgracht 17N. Vanaf morgen is het boekje daar te koop.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×