Twee dronken mannen veroorzaken chaos in restaurant

Afgelopen zaterdag, rond 17.45 uur, kwamen twee mannen, die duidelijk te diep in het glaasje hadden gekeken, een restaurant binnen aan de Beestenmarkt. Het tweetal, een 19-jarige Leiderdorper en een leeftijdsgenoot uit Alphen aan den Rijn, zochten ruzie met een stelletje, dat daar zat te eten. De Alphenaar kwam dreigend aan hun tafel staan en vroeg of er iets was. Vervolgens sloeg hij de man in zijn gezicht. Een medewerkster verzocht de twee de zaak te verlaten. Dat gebeurde in eerste instantie, maar even later kwamen ze weer terug. De Alphenaar probeerde de etende man met een stoel te slaan en raakte daarbij een zesjarig jongetje. De Leiderdorper trachtte eveneens de man aan te vallen, maar sloeg hierbij de medewerkster en ging ervandoor. Agenten waren snel ter plaatse en pakten de Alphenaar op. De Leiderdorper werd vandaag ingesloten.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×