Bewoner levert gevecht met binnendringers

Een bewoner van een huis aan de Lombokstraat deed afgelopen zaterdagavond rond 23.00 uur de deur open, omdat er werd aangebeld. Twee onbekende ‘bezoekers’ stonden voor zijn deur en probeerden de woning binnen te dringen, waarbij er gedreigd werd met een vuurwapen. Er ontstond een vechtpartij en één van de twee overvallers nam direct de benen even later gevolgd door zijn kompaan. De bewoner moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe de mannen zijn weggekomen. Mogelijk is één van de mannen weggerend richting de Atjehstraat en daar in een auto gestapt. Ondanks het feit, dat de politie snel ter plaatse was, leverde een zoekslag in de omgeving niets op. De politie heeft een buurt- en passantenonderzoek gehouden en doet verder onderzoek. Getuigen die nog niet gehoord zijn worden verzocht zich te melden via 0900 – 8844

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×