Leiden vergadert twee dagen over begroting

Woensdagmiddag en -avond en ook donderdagavond komt de Leidse gemeenteraad bijeen voor een afsluitende vergadering over de begroting die aan het einde daarvan definitief wordt vastgesteld. Vrijwel alle partijen komen met wijzigingsvoorstellen op de aangekondigde bezuinigingen. De vergadering is in drie delen live te volgen via Sleutelstad.nl.

Woensdagmiddag vanaf 16.00 uur, woensdagavond vanaf 19.30 uur en donderdagavond vanaf 20.00 uur. Ga daarvoor naar sleutelstad.nl/raadsvergadering. Via de audiolink is het geluid van de vergadering te beluisteren. Via de mediaplayer tonen we de de beelden van de live vergadering. Op het moment dat er geen vergadering bezig is, laten we de meest recente vergadering zien.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×