à la carte eten bij Rustenborch en Van Wijckerslooth

De bewoners van zorgcentrum Rustenborch en verpleeghuis Van Wijckerslooth, eten sinds kort à la carte. Zorggroep WWZ-Mariënstaete-Valent heeft in beide huizen vorige week het concept `Meals on Wheels’ ingevoerd. De afdelingen worden bezocht door speciale buffetwagens, waarop diverse maaltijdonderdelen staan. De bewoners kunnen zelf aangeven wat en hoeveel ze willen eten. Daarbij wordt rekening gehouden met eventuele diëten. Het concept werd vorige week feestelijk geïntroduceerd. Onder begeleiding van een accordeonist brachten een voedingsdeskundige en activiteitenbegeleider op rolschaatsen de eerste maaltijden rond, die dit keer waren voorzien van een flesje wijn.

Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×