Avond recente geschiedenis Nederlandse Spoorwegen

De afdeling Rijnland van de tram- en treinvriendenclub NVBS, organiseert een avond over de recente geschiedenis van de Nederlandse Spoorwegen. Het beeld van de Nederlandse Spoorwegen is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Het naoorlogse materieel heeft plaatsgemaakt voor dubbeldekkers en Intercity’s en overal zijn moderne stations gebouwd. Daarnaast is het spoorwegnet geliberaliseerd, waardoor er plaats is voor nieuwe vervoerders. Op woensdagavond 17 november zal spoorwegfotograaf en en NS-machinist Peter Eradus hierover een lezing geven. De avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in de Alettahof aan het Aletta Jacobsplantsoen 97. De toegangsprijs is €3,50 voor niet-leden van de NVBS. Meer informatie over deze, en de andere avonden die de NVBS organiseert, is te vinden op www.nvbs.com/Afdelingen.

Geen categorie


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×