Hennepkwekerij in loods aangetroffen

Vanmorgen heeft de politie een hennepkwekerij in een loods aan de Drechsberg aangetroffen en ontmanteld. Afgelopen vrijdag werd de politie getipt en startte het vooronderzoek. Vanmorgen gingen agenten ter plaatse en troffen zo’n 300 planten aan, die gekweekt werden in extra grote kuipen, waardoor ze ook groter worden en meer opleveren. Uit onderzoek blijkt dat er meerdere oogsten zijn geweest. Alle planten en de apparatuur van de kwekerij zijn in beslaggenomen en vernietigd. De stroom werd illegaal afgetapt, dus zal het energiebedrijf aangifte doen van diefstal. Twee eigenaren van de loods zijn aangehouden. Er wordt nog onderzocht of zij betrokken zijn bij de kwekerij.

Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×