Bridget Yoerger in actie, foto PR.

Forse zege Wereldtickets.nl op Celeritas Donar Groningen

Gisteren heeft de Leiderdorpse damesbasketbalploeg Wereldtickets.nl een enorme zege behaald op Celeritas Donar Groningen. De wedstrijd, die gespeeld werd in de Bloemerdhal eindigde voor Groningen genadeloos met 87-34. Ruim 200 mensen volgden de wedstrijd, een record aantal bij een thuisduel. De Amerikaanse Bridget Yoerger was indrukwekkend met 29 punten, 10 rebounds, 6 assists en 7 steals. Het vernieuwde Wereldtickets.nl raakt aardig ingespeeld en is vol zelfvertrouwen klaar voor de dubbele ontmoeting met CTO Amsterdam. Zaterdagavond 27 november vindt de volgende thuiswedstrijd plaats, tegen Den Helder.

Sport


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×