De Leidse cabaretier Jochem Myer is ambassadeur van Xenia. Samen met Aad van der Luit veilde hij ruim 18.000 euro bij elkaar. (Foto's: Chris de Waard, Video: IloveLeiden.com).

Weer 23.000 euro voor jongerenhospice

Het duurt nog ruim een jaar voordat jongerenhospice Xenia de deuren opent aan de Kloosterpoort in Leiden, maar het initiatief wordt in Leiden al massaal omarmd. En het blijft niet alleen bij mooie woorden. Een hele rits acties is al georganiseerd om geld in te zamelen voor het huis waar terminale jongeren in hun laatste levensfase terecht kunnen. Ook de start van de Leidse Restaurantweek was voor Jacqueline Bouts en de andere initiatiefnemers van Xenia weer een groot warm bad. Tijdens een veiling, door Jochem Myer en Aad van der Luit, werd ruim 18.000 euro gehaald. Met de opbrengst van de entree erbij kwam dat zelfs op 23.000 euro.

Leiden xenia


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×