Expositie cursisten Dick Bakhuizen van den Brink bij ’t Spoortje

Vanmiddag werd onder grote belangstelling de ééndaagse expositie van cursisten van de Leidse kunstenaar (Justus) Dick Bakhuizen van den Brink geopend. Leerling van het eerste uur, Ans Hugens, opende de tentoonstelling. Zij sprak haar enorme waardering voor de “meester” uit, bij wie ze al weer bijna 10 jaar de schilderscursus volgt. Bakhuizen van den Brink is op zijn beurt weer trots op al zijn leerlingen, die zowel bij de buurthuizen ’t Spoortje en Matillo als in zijn atelier aan de Haagweg 4, de technieken van het schilderen beoefenen. Het resultaat was vanmiddag te zien in buurthuis ’t Spoortje, waar diverse vormen van schilderkunst werden getoond: van landschappen tot dieren, van klassieke schilderijen tot kleurig abstract werk. Omdat in het buurthuis dagelijks verschillende activiteiten plaats vinden, moest al het werk aan het eind van de dag weer worden ingepakt. Jammer, want er was veel te zien. (Op de foto: Ans Hugens en Dick Bakhuizen van den Brink, foto’s Jacqueline Borg)

Cultuur Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×