Klussen voor daklozen gezocht

D66 wil de daklozen in Leiden de mogelijkheid bieden om goed werk te doen. Daarom roept de partij bedrijven, particulieren, studentenverenigingen en inwoners van de Sleutelstad op om klussen voor hen beschikbaar te stellen. Op die manier krijgen bedrijven een schoon terrein of een mooi geverfd gebouw en de daklozen een zakcentje. Reden voor de oproep is het bezuinigingsvoorstel van het Leids college, waardoor de daklozen in de nabije toekomst niet meer deel kunnen nemen aan bijvoorbeeld de veegploeg en andere maatschappelijke activiteiten. Bedrijven of particulieren met mogelijke klussen kunnen contact opnemen via: liselotte.kerkhof@d66leiden.nl

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×