Onderzoek naar uitbreiding weekmarkt

Wethouder Robert Strijk neemt een idee van de Stadspartij Leiden Ontzet over om te bekijken of de zaterdagse warenmarkt kan worden uitgebreid. Hij gaat daarover in gesprek met de Vereniging voor de Ambulante Handel. SLO-fractievoorzitter Eli de Graaf deed het voorstel afgelopen avond in de commissie Werk & Financiën. Het plan behelst een uitbreiding richting Aalmarkt en als het echt een succes wordt ook naar de overkant, op de Stille Rijn.

De Graaf denkt dat er bij de marktkooplui veel belangstelling zal zijn voor een plekje op de Aalmarkt. “Zeker als daar straks alemaal leuke winkeltjes zitten. Dat zag je ook op de Nieuwe Rijn, daar betaal je nu de hoofdprijs voor een plek”.

Wethouder Strijk (D66, economische zaken) vindt het een leuk idee. Hij gaat er dan ook mee aan de slag en gaat te rade bij de vereniging van markt- , rivier- en straathandelaren.

Leiden uitbreidingmarkt


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×