Ryo Nakata, foto: PR.

Negenkoppige funkmachine uit Tokyo geeft uniek concert in Leiden

Nog maar weinig Nederlanders kennen de Japanse funkgroep Osaka Monaurail en cd’s van deze negenkoppige formatie zijn hier nog amper te koop. Hun waanzinnige YouTube-clips trekken echter al een hoop kijkers en niet voor niets, want zanger /organist Ryo Nakata, geïnspireerd door James Brown, gooit hoge ogen. Met hun weergaloze liveoptredens veroveren deze topmusici snel de wereld en vormen, volgens prominent Keb Darge, de “The most perfect band today”. Op 30 november doet de band Leiden aan, een unieke primeur in de QBUS.

Het concert begint om 21.00 uur. Kaarten reserveren: telefoon 06 – 42 96 71 77, per mail vpolanen@tiscali.nl of via de bekende voorverkoopadressen Plato en Velvet.

Cultuur


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×