Johan Lapidaire (SVH) feliciteert Ton Wortelboer, foto: Denise Heins Fotografie.

Ton Wortelboer gehuldigd als Onderwijs HorecaHeld

ROC Leiden-docent Ton Wortelboer is vandaag gekozen tot Onderwijs HorecaHeld van Nederland. De verkiezing is georganiseerd door de SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca). Volgens de jury is de winnaar iemand, die zijn collega’s inspireert en zijn leerlingen tot goede gastheren –vrouwen en managers maakt. Wortelboer nam zijn prijs glunderend in ontvangst: “Ik ben trots op deze titel en zie het als een oeuvreprijs voor het onderwijs. Het mooiste aan mijn vak vind ik om de studenten lekker in hun vel te zien zitten, zodat zij het vak goed kunnen uitoefenen. Voor mij voelt deze huldiging dan ook als beloning voor een totaalplaatje.” Wortelboer ontving de afgelopen maand de meeste stemmen en maakt nu kans op de landelijke titel HorecaHeld 2011, die woensdag 12 januari tijdens de Horecava-beurs wordt toegekend.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×