Rard Lustig wil basketballteam voor rolstoelers

Als het aan Rard Lustig ligt, beschikt Leiden binnenkort over een rolstoelbasketbalvereniging. De al 20 jaar aan een rolstoel gebonden Leidenaar heeft een aantal jaar rolstoelbasketbal gespeeld in een revalidatiecentrum, en merkte toen dat teamsport hem kon helpen beter met zijn handicap om te gaan. Lustig heeft nu de wens om in Leiden een rolstoelbasketbalvereniging op te richten, die zich niet alleen bezighoudt met recreatief spel, maar ook met competitie. Met dat doel is hij op zoek naar rolstoelers in en om Leiden die recreatief of competitiegericht basketbal willen spelen.

Hij heeft inmiddels contact met het bestuur van basketbalvereniging BS Leiden en het revalidatiecentrum. Verder moet hij nog op zoek naar sportrolstoelen en ruimte om ze te stallen. Als Lustig voldoende aanmeldingen krijgt, hoopt hij aan het eind van deze maand met een team te starten. Wie meer informatie wil, kan mailen naar rolstoelbasketbal.leiden@hotmail.nl

Leiden Sport


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×