Juwelier overvallen, één dader gepakt

Twee mannen hebben vanmorgen om kwart over tien juwelier Van de Water op de hoek van de Haarlemmerstraat en de Hooglandse Kerksteeg overvallen. De mannen kwamen met helmen op de winkel binnen, bedreigden het personeel met een vuurwapen en renden na de overval de winkel uit. Buiten sprongen de twee op een motorfiets waarna ze er via de Koppenhinksteeg en de Kaasmarkt vandoor gingen. De politie is direct een zoekactie gestart naar de daders. Motoragenten, bikers en surveillancewagens zochten de buurt af, daarbij vanuit de lucht ondersteund door een politiehelikopter. Daarbij werd de motorfiets van de daders teruggevonden op de Ir. Driessenstraat. Met behulp van getuigen kon vlak daarop een 32-jarige Amsterdammer worden aangehouden. Naar de tweede overvaller wordt nog gezocht.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×