Bijzondere ‘ontsnappingen’ van Mark Beerens

In galerie Le Petit Port is de expositie ‘Escaping Criticism’ van Mark Beerens te bewonderen. Cirkels, vierkanten, vlakken en lijnen op vaak meterslange doeken, lopen als een rode draad, met verwijzing naar de ‘Gulden Snede’, door het werk van Beerens. Tijdens de opening op 6 november om 16.00 uur, wordt een speciale animatie getoond en een aantal werken van de kunstenaar. Beerens (1977) rondde in 2004 de Academie voor Beeldende Kunst en Vormgeving AKI in Enschede af. Hij ontving de Buning Brongers prijs, dé Nederlandse kunstprijs voor jonge veelbelovende kunstenaars. Na de opening is een selectie uit het werk te zien in de etalage van de galerie tot en met 7 januari 2011. Meer info: www.lepetitport.wordpress.com

Cultuur


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×