Ben Schuttenbeld, foto: PR.

Gouden speld Externe Relaties voor Ben Schuttenbeld

De Gouden Speld voor Externe Relaties van de gemeente Leiden is dit jaar toegekend aan Ben Schuttenbeld. Gistermiddag reikte wethouder Robert Strijk de speld uit, tijdens de afscheidsreceptie van de nu oud-directeur van de Leidse Kamer van Koophandel. In 1993 kwam Schuttenbeld in dienst bij de Kamer in Gouda en na een fusie bij die in 1997 in Rotterdam. IN 1997 stapte Schuttenbeld over naar de Kamer van Koophandel van Rijnland, waar hij vestigingsdirecteur in Alphen aan den Rijn werd. In 2005 volgde zijn benoeming tot directeur in Leiden. Gisteren nam hij daar afscheid omdat hij benoemd is tot directeur Regiostimulering van de Kamer van Koophandel Den Haag. Schuttenbeld heeft veel betekend voor de economische bedrijvigheid. In de Sleutelstad was hij nauw betrokken bij een aantal organisaties dat bijna niet meer uit het Leidse organisatieleven is weg te denken, zoals Leiden Marketing, het Cultuurfonds Leiden, het Visitorscentre Leiden en het Centrummanagement. Ook zag Schuttenbeld de grote mogelijkheden van de inzet van de culturele en historische waarden van de stad voor de promotie van economische activiteiten.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×