Nepverkopers aan de slag in Katwijk

Na Oegstgeest lijkt het, dat nu Katwijk aan de beurt is voor nepverkopers, deze keer zogenaamd van een energiebedrijf. Twee heren, in nette pakken, belden op verschillende adressen aan en lieten een pasje zien van een energiebedrijf. De bewoonster van een huis in de Kerkstraat liet de mannen niet binnen, omdat ze de situatie niet vertrouwde. Navraag bij het betreffende energiebedrijf maakte dan ook duidelijk, dat er geen verkopers waren in Katwijk. Naast de twee ‘nette’ heren, zijn er ook een of twee duo’s actief van een man en een vrouw, die via dezelfde smoes binnen proberen te komen. De politie vraagt iedereen, die met nepverkopers geconfronteerd wordt, dit te melden.

Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×