Diac doet het goed volgens onderzoek Elsevier

In het door Elsevier gehouden onderzoek `de beste ziekenhuizen’, scoort het Diaconessenhuis bovengemiddeld. Dat onderzoek is gebaseerd op een selectie van prestatie-indicatoren en andere publiek beschikbare gegevens over Nederlandse ziekenhuizen. Het geeft een oordeel over medische zorg (onderverdeeld in veiligheid en effectiviteit) en patiëntgerichtheid (onderverdeeld in wachttijden en dienstverlening/informatie). Op al die onderdelen is een score van 4 punten te behalen. Het Diaconessenhuis behaalde 3 punten voor de onderdelen veiligheid, effectiviteit en wachttijden. Voor dienstverlening/informatie behaalde het ziekenhuis 2 punten. Dat levert een totaalscore op van 3 punten.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×