Eric Boeren, foto: Claudio Casanova.

Jazzgigant Eric Boeren te gast bij Hot House

Jazzgigant Eric Boeren zal op zaterdag 30 oktober met zijn 4tet een swingend concert geven in de Tuinzaal van de Burcht. Boeren speelt cornet, een gecompliceerd soort trompet, die hij beheerst tot in de perfectie en bespeelt als geen ander. Zijn kwartet bestaat verder uit drie andere topspelers: Michael Moore altsax en klarinet, Wilbert de Joode bas en Han Bennink percussie. Het concert, georganiseerd door Jazzpodium Hot House, is een buitenkansje voor de liefhebbers.

Tuinzaal De Burcht, zaterdag 30 oktober, aanvang 21.00 uur.

Meer info en reserveren van kaarten: www.hothousejazz.nl

Cultuur


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×