CDA pleit voor sportschool in Stevenshof

Het CDA pleit voor de komst van een sportschool in de Stevenshof. De partij steunt daarom het initiatief van een Leidse ondernemer, die een sportschool wil openen in het voormalige schoolgebouw Zwaluw 2. De sportschool moet als het aan het CDA ligt, deel uit gaan maken van de faciliteiten voor de jongeren in de wijk. De partij is van mening dat de Stevenshof een impuls voor jongeren nodig heeft en dat dat niet per se hoeft te bestaan uit door de gemeente betaald jongerenwerk. Ook sport activeert, bindt en houdt de jongeren van de straat, aldus de partij, die al eerder schriftelijke vragen over dit onderwerp stelde. Het CDA hoopt nu dat het college in gesprek met de ondernemer gaat en dat samenwerking met het welzijns- en jongerenwerk volgt.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×