Cardiologie Centrum voor Voorschoten

In Huis Ter Wadding wordt op maandag 1 november het Cardiologie Centrum Voorschoten geopend. Hier kunnen hartpatiënten na verwijzing door hun huisarts binnen twee werkdagen terecht bij een cardioloog van het LUMC. Bovendien vindt er binnen twee uur diagnostiek plaats en wordt er meteen een behandelplan opgesteld. In geval van gecompliceerde diagnostiek, werkt het centrum ook met het LUMC samen. Het Cardiologie Centrum Voorschoten werkt samen met de stichting Cardiologie Centra Nederland en is dagelijks bereikbaar. Meer informatie staat op www.cardiologiecentra.nl

Op zaterdag 30 oktober kunnen belangstellenden een kijkje komen nemen in het centrum, waar dan van alles te doen is. Zo zijn er demonstraties met een ambulance, reanimatiecursussen, rondleidingen en een springkussen. De open dag duurt van 12.00 tot 16.30 uur.

Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×