SLS helpt Happietaria aan ruimte in Elisabeth Gasthuis

SLS Wonen stelt aan Happietaria een ruimte beschikbaar in het voormalige Sint-Elisabethgasthuis aan de Hooigracht. Het door studenten gerunde vrijwilligersrestaurant opent in november, een week later dan gepland, weer voor enkele weken de deuren om geld in te zamelen voor het goede doel. Even leek het erop dat Happietaria moest worden afgelast, omdat er geen ruimte beschikbaar was. Manager Renée Klapwijk van Happietaria is opgelucht dat het nu alsnog is gelukt: “Niet alleen voor ons, maar ook voor de fondsen die het geld zo hard nodig hebben.”

Dat Happietaria een later open gaat heeft te maken met het feit dat er in de tijdelijke locatie geen keuken zit. Klapwijk: “We zoeken nu naar mogelijkheden om een mobiele keuken te regelen voor in het pand.” Het uitstellen van de opening betekent dat Happietaria Leiden van 15 november tot 4 december haar deuren opent.

Leiden Happietaria Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×