Topdrummer Joost kroon, foto: PR.

Eerste Drum-Fusion van start in Leiden

Stichting SWING , de muziekschool BplusC en Het Muziekhuis organiseren op 20 november de eerste Drum-Fusion in Leiden. Een bijzondere dag voor amateur-drummers, waarbij stijlfusie de rode draad is. Nederlandse topdrummers Joost Kroon, Lucas van Merwijk en Joost van Schaik zijn aangetrokken om de workshops en masterclasses te geven. Er zijn drie verschillende masterclasses/workshops. In de popmasterclass zal het accent liggen op de invloeden vanuit de jazz en latin in de popmuziek. In de twee workshops latin en jazz ligt het accent op stijlverdieping en stijlfusie. De workshops vinden plaats op het podium van Q-BUS en in een studio van Het Muziekhuis.

De hele dag wordt een informatieve drummarkt gehouden. Ook belangstellend publiek is welkom. Iedereen, die minimaal twee jaar les heeft, kan zich nu opgeven via: communicatie@bplusc.nl of telefonisch: 0900 23 23 000 of Q-BUS 06 – 42 96 71 77.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×