Voorstelling CliniClowns bij De Thermiek

Het theatergezelschap van CliniClowns komt op 29 oktober met de voorstelling ‘Alles Kan!’ naar Mytylschool De Thermiek in Leiden. CliniClowns richt zich normaliter op langdurig zieke kinderen, maar het theatergezelschap heeft besloten om met een aangepaste voorstelling ook lichamelijk gehandicapte kinderen weer even kind te laten zijn. ‘Alles Kan!’ is een show waarbij de kinderen actief betrokken worden bij de voorstelling. Doormiddel van een workshop maken de kinderen samen met de clowns namelijk zelf hun eigen show, waarbij alles kan en niets te gek is. De hele school wordt voor één dagje even omgetoverd tot een vrolijk theater.

Na Leiden reist het theatergezelschap heel Nederland door en bezoeken zij ook andere mytyl- en LZK scholen. De voorstelling is uitsluitend bestemd voor kinderen van de betreffende scholen, hun ouders en begeleiders.

Meer info: www.cliniclowns.nl

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×