Knutselen in Rijks Museum van Oudheden

Terwijl buiten de herfststorm raast, die enorme regenbuien af en aan voert, is het in het Rijks Museum van Oudheden een gezellige boel. In de grote hal boetseren kinderen een mummie of een magische amulet; anderen bouwen met Lego enorme piramides. Afgelopen zaterdag is de tentoonstelling ‘Egyptische Magie’ opengegaan voor het publiek. Tosca Menten leest voor uit haar boeken over ‘Dummie de Mummie’, waarover ook een speciale speurtocht is samengesteld. Naast de tentoonstelling over Egypte is er ook een speciale kindertentoonstelling ‘MegaGrieken’, waar te ontdekken is, dat je de oude Grieken nog bijna elke dag tegenkomt, zoals bij de voetbalclubs Ajax en Heracles, vernoemd naar Griekse Goden. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Meer info: www.rmo.nl
(Foto: Jacqueline Borg)

Cultuur


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×