Gusta van Bavelprijs voor Dennis Monincx

Dennis Monincx is de trotse winnaar van de Gusta van Bavelprijs. De Hogeschool Leiden reikte deze prijs, die vernoemd is naar een in 2008 overleden medewerker, voor de tweede keer uit. Dit jaar was het thema `verbinding’. Dennis Monincx volgt de opleiding Management in Zorg en werkt bij ’s Heeren Loo. Hij won de prijs met zijn idee om taken in de gehandicaptenzorg zo te verdelen, dat de relatie tussen de cliënt en begeleider wordt versterkt. Dit idee heeft hij inmiddels in de praktijk uitgevoerd. Ter gelegenheid van de prijsuitreiking afgelopen donderdag, verzorgde dr. Frits van Oostrom een lezing over bindend leiderschap.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×