Alles over Land en Water tijdens Week van de Geschiedenis

Morgen begint de Leidse Week van de Geschiedenis, die dit jaar het thema Land en Water meegekregen heeft. Tot en met volgende week zondag organiseren Museum Volkenkunde, Museum Boerhaave, Naturalis, het SieboldHuis, het Rijksmuseum van Oudheden, Museum De Lakenhal, de Hortus botanicus, het Regionaal Archief, Prokwadraat en Gilde Leiden allerlei activiteiten rond dat thema. Jong en oud kan zich vermaken met wandelingen, vaartochten, films, lezingen, tentoonstellingen en allerlei andere activiteiten, waarbij de geschiedenis van Leiden en de relatie met land en water centraal staan. Het programma staat op www.leidsemusea.nl. De Week van de Geschiedenis is het grootste historische evenement van Nederland en wordt georganiseerd door het Nationaal Historisch Museum.

Cultuur Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×