‘Afval scheiden, een goed plan!’

Ter gelegenheid van de campagne `afval scheiden, een goed plan!’ heeft de Gevulei een nieuwe folder uitgegeven. In die folder wordt het belang van het scheiden, hergebruiken en recyclen van afval benadrukt. Wie spullen overheeft die goed hergebruikt kunnen worden, kan contact opnemen met Kringloopbedrijf `Het Warenhuis’ dat de spullen komt ophalen. `Ook grote elektrische apparaten neemt Het Warenhuis’ graag mee. Grofvuil dat niet meer bruikbaar is als kringloopartikel, wordt gratis opgehaald door de Gevulei, die de grondstoffen scheidt en hergebruikt. Leidenaars die hun afval liever zelf wegbrengen, kunnen terecht bij de milieustraat, aan J.C. De Rijpstraat 11. Na legitimatie kunnen zij hun huishoudelijke afval hier zonder kosten achterlaten. De folder met aanvullende informatie en contactgegevens is te vinden op www.leiden.nl/afval. 

Leiden Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×