Twee inbrekers opgepakt

Vanmiddag, rond 13.00 uur, heeft de politie twee Leidenaren op dievenpad aangehouden in en nabij de Dijkstraat. Het tweetal, een 21- en 32-jarige Leidenaar, was bezig met inbreken aan de achterzijde van een woning aan Dijkstraat. Toen de politie na een melding van een buurtbewoner bij het huis aankwam, sloegen de inbrekers op de vlucht via een raam. De 21-jarige sloeg in het voorbij rennen een agent in haar gezicht en rende door verschillende tuinen, waarbij hij over schuttingen klom. In een achtertuin aan de Calandstraat werd de man aangehouden, waarbij ook nog eens een familielid van de verdachte agressief werd tegen de agenten. Beide mannen zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×