Feestelijke aftrap NS Try Out Festival op Leiden Centraal

Vandaag is het driedaagse NS Try Out Festival van start gegaan op station Leiden Centraal. Binnen en voor het station is er van alles te zien, te doen en te beleven. Volgens de organisatoren van het festival “was wachten op het station nog nooit zo ontspannend”. Het startschot werd vandaag gegeven door Muziektheatercollectief Het Volksoperahuis, met swingende muziek, rauwe teksten, clichés en originaliteit. De publieke belangstelling was groot. Voor het station bouwde de ploeg van Naturalis aan een walvisskelet en in een standje daarnaast werd juist een lekker visje opgegeten. Er worden gevarieerde optredens gegeven, workshops, masterclasses en theater en natuurlijk is er veel muziek. Meer info en volledig programma: www.ns.nl/festival ( Foto’s: Emile van Aelst)

Cultuur Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×