Een aantal juryleden van de fotowedstrijd samen met commissaris Rutger Velthuyzen van Santen. V.l.n.r: Nel Bekooij, Henny Buschman, Rutger Veldhuyzen van Zanten, Frits Rijksen en Jan Pieter Bekooij. (Foto: Emile van Aelst).

Feestelijke Prijsuitreiking fotowedstrijd 3 October Vereeniging

Aanstaande zaterdag om exact 15.74 uur (16.14 uur locale tijd) vindt de feestelijke prijsuitreiking plaats van de Rood/Wit fotowedstrijd in Galerie de Rode Cirkel. Een vijftal dames en heren hebben foto’s gemaakt tijdens de Grote 3 October Optocht, van deelnemers, die zich maximaal leuk in rood/wit hadden uitgedost. Het resultaat is te zien in de Rode Cirkel aan de Leidse Doezastraat. Emile van Aelst, bekend van Sleutelstad en bekend als dé Leidse Glibber, heeft ook dit jaar weer belangeloos aan de wedstrijd meegewerkt. De jury heeft 28 foto’s genomineerd, waaruit drie prijswinnaars gekozen zullen worden. De foto’s van de genomineerden zullen vanaf donderdag 14 oktober te zien zijn op www.leidseglibber.nl en www.3october.nl.

De jury bestaat uit: Frits Rijksen (Oud bestuurslid 3 October Vereening), Henny Buschman (Galerie De Rode Cirkel), Jan Pieter Bekooij (oud commissaris 3 October Vereeniging), Nel Bekooij, Wim van der Pluijm (commissaris 3 October Vereeniging) en Emile van Aelst (fotograaf).

Cultuur Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×