Foto: Smalspoormuseum.

Smalspoormuseum extra open in herfstvakantie

Volgende week is het Smalspoormuseum open op dinsdag, donderdag en zaterdag. Ook is er een museumnacht ingepland. De bezoekers kunnen de grote verzameling oude locomotieven bewonderen en aan de hand van verschillende diorama’s zien hoe het smalspoor vroeger gebruikt werd. In de rijtuigen- en locomotievenloods waant het publiek zich in een andere tijd. Een rit met de dieseltrein langs het Valkenburgse Meer, mag niet ontbreken. Op alle drie de dagen is het museum open tussen 12.30 en 16.00 uur. De trein vertrekt om 13.30 en 15.00 uur. Tijdens de museumnacht op zaterdag 23 oktober kunnen bezoekers luisteren naar de verhalen van mensen uit het smalspoorverleden. Daarna kunnen ze instappen in de Kaarslicht-express, voor een spannende rit in het donker langs het Valkenburgse Meer. Tijdens de Museumnacht zijn er twee aanvangstijden: 19.30 uur en 20.30 uur. Op www.smalspoormuseum.nl staat meer informatie.

Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×