Presentatie 40 restaurants tijdens Leidse Restaurantweek

Na het grote succes van vorig jaar, waarbij ruim 5000 mensen een bezoek brachten aan restaurants in Leiden, die deelnamen aan de Restaurantweek, is nu besloten tot een Leidse versie. Van maandag 8 tot en met zondag 14 november kan men weer genieten van al het lekkers wat Leiden te bieden heeft bij ruim 40 uiteenlopende restaurants in de Sleutelstad. De meeste restaurants bieden een driegangenmenu aan voor € 25,- . Van elk diner gaat één euro naar het Goede Doel, deze keer naar het jongerenhospice Xenia.

De aftrap van deze culinaire week wordt verzorgd door Jochem Myjer en Aad van der Luit, die samen als veilingmeester optreden tijdens een benefietdiner in restaurant Koetjes en Kalfjes.

Meer info en alle deelnemers: www.leidserestaurantweek.nl
Vanaf 18 oktober kan men via deze site reserveren.

Leiden xenia


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×