Informatieavond voor nabestaanden zelfdoding

Preventie GGZ Leiden organiseert een gratis informatieavond voor nabestaanden van suïcide. Jaarlijks sterven ongeveer 1.500 Nederlanders door zelfdoding. Voor hun familieleden, vrienden, collega’s en andere bekenden is het verwerken van zo’n verlies vaak een moeizaam proces. De zelfdoding roept dikwijls allerlei vragen bij hen op. Op maandagavond 25 oktober spreekt Mw. Y. de Roode over de ervaringen met ondersteuningsgroepen voor nabestaanden. Dhr. K. Zandbergen vertelt over zijn eigen ervaring nadat hij zijn dochter aan suïcide verloor. Hij schreef hierover een boek. De avond vindt plaats in het Zalencentrum van GGZ Leiden aan de Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden kan via preventie@ggzleiden.nl

Leiden Regio


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×