Drie mannen vast na poging inbraak

Drie mannen die probeerden in te breken in een huis aan het Lammenschansplein zitten vast. Een getuige hoorde gisteravond gestommel en gebonk bij de woning en zag een man op de uitkijk staan. Hij sloeg alarm. Een ingeseinde motoragent die over de Voorschoterweg reed, kreeg drie mannen in het vizier, die vanuit de richting van het Lammenschansplein liepen. Twee van hen hadden een koevoet bij zich. Toen de drie de motoragent in de gaten kregen, sloegen zij op de vlucht. Ze holden richting Rooseveltstraat en klommen over het hek van het terrein dat vroeger van het Leidsch Dagblad was. Ze werden ondertussen achtervolgd door meerdere agenten, die hen daar aan konden houden. Het gaat om twee mannen uit Ede van 19 en 21 jaar en een jongen van 17 jaar zonder vaste verblijfplaats. Zij hadden het slot van de voordeur en een kozijn vernield, maar zijn niet in het huis geweest.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×