Julius Schoute werd op 5 oktober om 16.06 geboren in het Rijnlands Ziekenhuis en is daarmee de 1.000ste baby, die door een klinische bevalling in dit ziekenhuis ter wereld kwam. Het blijft altijd een persoonlijke keuze om thuis of in het ziekenhuis te bevallen, als er geen bijzondere omstandigheden zijn. Met de eigen verloskundige en in een intieme setting vinden steeds meer aanstaande ouders de poliklinische bevalling een goede optie. In totaal werden vorig jaar 1480 kinderen - poliklinisch én klinisch- geboren in het Rijnland Ziekenhuis. De trotse ouders, Hugo en Bianca, werden in de bloemetjes gezet. Bianca: “We hebben bewust voor het Rijnland Ziekenhuis gekozen, omdat Siem in 2007 ook hier is geboren. Het is ons dermate goed bevallen, dat wij ook deze keer in dit ziekenhuis wilden bevallen. Dat het op het laatste moment een klinische bevalling werd, wisten wij niet vooraf. Gelukkig waren we al in het ziekenhuis, waardoor we met een gerust hart de bevalling ingingen. We verblijven in een van de kamersuites; lekker privé.” (Foto: PR)

1.000ste baby geboren in Rijnland Ziekenhuis

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×