Viertal houdt huis in Leiden

De politie heeft zondagnacht vier jongemannen aangehouden omdat zij zich misdroegen. Rond 04.45 uur liep het groepje bestaande uit twee 20-jarige mannen uit Dronten, een 19-jarige man uit Oud Ade en een 18-jarige man uit Hoogmade, vanaf de Haarlemmerstraat de Stille Mare op. De vier maakten flink wat lawaai en schopten bij elkaar geveegd vuil over straat. Daarna zagen agenten in burger hoe het viertal een fiets omgooide en over straat sleepte. Toen de groep een andere fiets begon te vernielen, vond de politie het welletjes en hield de vier aan.

De 20-jarige Leiderdorper wiens fiets vernield is, heeft aangifte gedaan. Het achterwiel was krom en een aantal spaken van het voorwiel was kapot.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×