Klein 3 Oktoberfeestje voor patientjes LUMC

Gistermiddag vond in besloten kring een klein 3 Oktoberfeestje plaats op de Daktuin van de kinderafdeling van het LUMC. Dankzij sponsoring van het 3 October Gilde en de Lions Club Leiderdorp, konden ook deze kinderen genieten van een minikermis. Clown Tuffie, die eerder deze week ook al op bezoek ging naar de verschillende zorginstellingen, was weer van de partij. Het was een geslaagd en intiem feestje voor de patientjes en hun naaste familieleden. De Daktuin is een onderdeel van de Ronald McDonald Huiskamer.
(Op de foto: Nel Bunnig, Frouke de Jong en Thea van Kooperen van de 3 October Vereeniging en clown Tuffie bij een van de kermisattracties, foto’s: Jacqueline Borg.)

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×