Niet nieuw op de kermis, maar wel dé bliktrekker: Around the World. Volgend jaar, als de 3 October Vereeniging tijdens een groots jubileum viert dat het de 125e keer is dat Leidens Ontzet wordt gevierd, komen er weer spectaculaire nieuwe attracties naar de Leidse kermis. Volgend jaar duurt 3 oktober trouwens nog langer. Het begint dan al op donderdag en duurt tot en met maandag 3 oktober 2011. (Foto's: Chris de Waard).

Grote 3 oktoberkermis goed bezocht

3 Oktober op zondag. Dat is voor de kermisexploitanten altijd dubbel feest, want het betekent een dag extra omzet als de echte viering op maandag plaatsvindt. Of ze een goeie 3 oktober hebben gedraaid? Vast wel. In elk geval was het ook tijdens de laatste kermisuurtjes nog bijzonder druk op het kermisterrein rond Molen de Valk.

Leiden 3 Oktober 2010


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×