Headwater, foto: PR.

Nafeesten in de Q-Bus met Matt Harlan & Headwater

Voor wie het allemaal nog niet genoeg is geweest en ook een paar centen over heeft na de uitbundige oktoberfeesten, is er op 6 oktober een uniek dubbelconcert in de Q-Bus: Matt Harlan en Headwater. De Texaan Harlan zingt indrukwekkende songs, een beetje in de sfeer van Bruce Springsteen en is daarnaast een uitstekende entertainer. Volgens organisator Hans van Polanen produceert Harlan regelrechte kippenvelmuziek en is hij een van de meest opmerkelijke Americana-debuten van de laatste jaren. De Canadese akoestische rootsformatie Headwater is al mateloos populair en bracht in 2006 de debuutalbum ‘My Old Friend’ uit. Een bijzonder dubbelconcert dus, dat zeker de moeite waard is!

Woensdag 6 oktober open 20.30 uur, aanvang 21.00 uur. Voorverkoop Plato, Velvet, @the Movies, gratis reserveren: 06 – 42 96 71 77

Meer info: www.myspace.com/headwater en www.myspace.com/mattharlan

Cultuur


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×